Voor 99 dollar met de helikopter naar JFK

Global Jet (flickr)Een beetje overdreven is het wel, maar ach, het is ook een mooie manier om bijvoorbeeld je bezoek aan New York in stijl af te sluiten. Ik heb het over een helikoptervlucht. Natuurlijk, je kunt in Manhattan in een helikopter stappen en over de stad vliegen. Maar het is ook mogelijk om het toestel als taxi naar het vliegveld te gebruiken. En vanaf nu tot 17 oktober kun je bij US Helicopter een enkeltje voor maar 99 dollar kopen. Daarvoor vlieg je in 8 minuten van Manhattan naar JFK, waar je óp de luchthaven landt. En als je daarna met Delta Air Lines vliegt, hoef je
ook niet meer door de controle. Decadent, maar leuk.

US Helicopter bestaat zo'n twee jaar en heeft twee vertrekpunten in Manhattan. Hun helikopters vliegen van Manhattan naar zowel JFK als Newark Liberty Airport en weer terug. Het bedrijf richt zich met name op zakenlui die snel op het vliegveld willen zijn en geen zin hebben om met een taxi door New York te kruipen. Voor zo'n tochtje betaal je dan 159 dollar (exclusief de toeslagen, die helaas ook voor deze $99-actie gelden).

Om de vluchten te promoten kwam US Helicopter vorige week al met een aanbieding voor Delta-reizigers. Die kunnen een tijdlang voor 45 dollar een enkele vlucht maken. Dát is pas goedkoop. En nu is er dus de aanbieding voor álle vliegtuigpassagiers. Het enige verschil is, dat als je niet met Delta vliegt, je op de luchthaven alsnog langs de controle moet. Delta-passagiers hoeven dat niet, omdat de helikopter op de Delta-terminal landt. 

De goedkopere tickets kunnen tot en met 17 oktober worden gekocht en zijn tot 31 december geldig.  

Lees ook:Zeven uur vast op startbaan JFK
Lees ook:Doden bij botsing vliegtuigje en helikopter boven Hudson
Lees ook:OpenSkies; in luxe van A’dam naar NYC
Lees ook:Ben je boos? Pluk een taxi
Lees ook:Muzikante vergeet dure altviool in taxi New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.