New Yorker: Ik ben kind van JFK en Marilyn

BerniMartin (flickr)Wesley Fryer (flickr)Ook een manier om aandacht te krijgen. Een man uit Queens beweert de zoon te zijn van…John F Kennedy en Marilyn Monroe! Waarmee hij maar wil zeggen dat hij recht heeft op een deel van de nalatenschap van JFK en dat probeert hij nu via de federale rechtbank in Manhattan af te dwingen. De 53-jarige New Yorker (foto) zegt als 'oudste zoon' van JFK nu pas zijn aandeel op te eisen, omdat hij 'jaren wachtte totdat mensen het juiste deden, maar dat gebeurde niet'. Tuurlijk.

De man noemt zich John Fitzgerald Kennedy, maar is volgens de NY Post ook bekend onder de naam John R. Burton. Zijn claim klinkt misschien onzinnig, maar een echte rechter zal zich erover moeten buigen. Burton wil een onbekend bedrag zien van het Kennedy-fonds, bedoeld voor de kinderen van JFK. Hij wil de kans krijgen om te bewijzen dat hij een echte Kennedy is en heeft zelf om DNA-tests gevraagd.

De Post noteert nog dat Burton zijn 'vader' en 'moeder' geweldige ouders waren, al heeft hij – he, wat jammer – geen enkele foto uit zijn jeugd. 

Lees ook:New Yorkse zegt dochter van Tito Jackson te zijn
Lees ook:Vrouw claimt gebeten te zijn door NYPD paard
Lees ook:New Yorker wil nep-broer van kerkhof af
Lees ook:New Yorkers noemen hun kroost Michael en Ashley
Lees ook:Docente wil geld zien na botsing met kind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.