Paniek en chaos bij audities America’s Next Top Model

foto: NY Daily News

Chaos en hysterie vandaag bij de audities van America’s Next Top Model, in Manhattan. Volgens de NY Post brak er hysterie uit in de groep wachtenden die maar liefst 10.000 dames groot was, nadat er geruchten waren over een auto die zou exploderen. Zes mensen raakten gewond, waarvan twee naar een ziekenhuis werden gebracht. Twee mannen en een vrouw zijn gearresteerd wegens het veroorzaken van ongeregeldheden. Alles is op video vastgelegd: klik op de foto om het te zien.

De audities, die gehouden werden in het Park Central Hotel op 55th Street, werden gestopt. Dat er zoveel hoopvolle vrouwen kwamen, had te maken met de nieuwe draai die Tyra Banks aan haar show wil geven: de modellen komen ook in aanmerking als ze kleiner zijn dan 1.70 meter.

Sinds 4 maart draait er een nieuw seizoen voor America’s Next Top Model, de succesvolle show van voormalig supermodel Tyra Banks. Maar ondertussen worden al weer audities gehouden voor het volgende seizoen. In Manhattan moest je daarvoor vandaag in een hotel nabij Broadway zijn. Volgens de NY Daily News brak er vervolgens een ‘pandemonium’ uit toen een auto met een oververhitte motor werd aangezien voor een bomauto. De wachtende dames – sommigen hadden zich al de nacht ervoor van een plaatsje in de rij verzekerd – begonnen over elkaar heen te vallen, en renden over anderen heen terwijl ze weg probeerden te komen. De organisatie geeft toe dat ze niet voorbereid waren op zoveel New Yorkse modellen in spe. Al voor de ‘rokende auto’ waren er spanningen in de groep, omdat sommige meisjes voordrongen in de rij. Tijdens het auto-incident raakten twee mannen met elkaar in gevecht die elkaar al urenlang hadden uitgedaagd. Toen de politie ingreep, dreigde een van hen met een geweer terug te komen, waardoor er nóg meer paniek ontstond.

Lees ook:Next Top Model audities probleemloos in de herhaling
Lees ook:Auditie Next Top Model in de herkansing
Lees ook:Audities op Times Square voor ‘menselijke Tetris’
Lees ook:FBI verijdelt aanslagen op synagoges in New York
Lees ook:Autogekken, op naar New York

0 reacties op “Paniek en chaos bij audities America’s Next Top Model

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.