Yankees krijgen morgen ticker-tape parade

foto: dkaz (flickr)

Ben je vrijdag in New York? Ga dan ‘s morgens naar de Canyon of Heroes in Lower Manhattan, want daar wacht de honkballers van de NY Yankees een ticker-tape-parade. Vanaf 11 uur trekt de stoet langs ongetwijfeld honderdduizenden uitzinnige fans. Het begin is bij Battery Park/Broadway en van daaruit gaat de parade noordelijk richting Chambers Street. Na de tocht vindt er een officiële plechtigheid plaats bij City Hall, waar burgemeester Bloomberg de sleutel van de stad New York overhandigt aan de NY Yankees. Dat is vanaf een groot tv-scherm te volgen voor het publiek.

Lees ook:New York eert Yankees als echte sporthelden
Lees ook:Je eigen filmpje op Times Square
Lees ook:Interactieve advertenties in metro NY
Lees ook:Radio City Music Hall, óók voor goede toiletten
Lees ook:Na de New Yorkse paniek, nu de foto én het ontslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.