Kijk en luister wat mensen vinden van New York

uloveny.comJe kunt er bijna net zoveel informatie op vinden als op mijn blog (;-)), met dit verschil dat op ULoveNY alleen maar recensies staan. En allemaal op video opgenomen. Een hartstikke handige site – beta – waar je even kunt rondsnuffelen als je wilt weten wat mensen zeggen over bekende attracties in New York, of over een goede plek om te eten of een show die je móet zien. De mensen van ULoveNY drukken gewoon mensen in de Big Apple een microfoon in handen en vragen naar hun mening. Echte New Yorkers en toeristen komen aan het woord. Aan jou de keuze of je waarde hecht aan wat ze te vertellen hebben.

De 'recensie-site' is zeer uitgebreid. Je kunt iets horen over de parken, over vervoer, het nachtleven, musea. En allemaal van mensen die in die parken zijn, of de taxi hebben genomen, die nachtclub kennen of nét uit dat museum komen. Volgens de personen achter de site 'vertrouwen mensen wat hun familie of vrienden van iets vinden, maar ze luisteren ook naar anderen die al eerder op die plek zijn geweest'.

Ik denk dat daar wel wat in zit. En je ziet ook meteen New York in bewegende beelden, dat helpt ook. Uiteraard staat er ook algemene informatie bij (adressen/prijzen etc.).   

Lees ook:R.I.P.; alles over de New Yorkse rat
Lees ook:Alle Broadway-shows op één kaart
Lees ook:Plan je veiligste fietsroute door New York
Lees ook:New York één na beste wandelstad in VS
Lees ook:De vervelendste persoon in New York? De trage voetganger!

3 reacties op “Kijk en luister wat mensen vinden van New York

  1. Martin

    … en wanneer begin jij met videoblogs Pascal? ;-) Lijkt me wel leuk: video’s met een Nederlandse voice-over en vanuit een NLse point of view gezien, allerlei stukjes over het leven in NYC…

    Tot die tijd blijf ik trouw je woordenblog volgen hoor ;-)

      /   Beantwoorden  / 
  2. pascal

    Martin, ik heb daar al langer plannen voor, maar minder tijd dan enthousiasme. Maar reken dit jaar in ieder geval op een filmpje (of misschien wel twee…;-)).

      /   Beantwoorden  / 
  3. Martin

    Okey, ik ben benieuwd!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.