Yea: Empire State mag eigen kleuren bepalen

foto: MsAnthea (flickr)

Het Empire State Building is deze dagen paars-oranje-wit vanwege een of andere kattenshow. Dáár zullen weinig mensen aanstoot aan nemen. Maar toen de beroemde wolkenkrabber op 1 oktober rood-geel was vanwege de verjaardag van China, klonken er vele protesten. Vandaar dat ik jullie in mijn Yea 0r Nay poll vroeg of het ESB zich daar nou iets van aan moest trekken. Of mag het zijn eigen kleuren bepalen, zo luidde mijn vorige stelling. Welnu, jullie lieten geen reacties achter, maar uit de uitgebrachte stemmen klonk een duidelijk ‘Yea’ (ja). Maar liefst 83 procent koos voor die optie. Laat het Empire State dus maar schuiven. Het zou mij niet verbazen als we in de toekomst nog wel eens vaker over controversiële kleuren op het ESB praten.

Dank allemaal weer voor het stemmen en zeer binnenkort volgt hier een nieuwe Yea or Nay poll.

Lees ook:Yea or Nay: Empire State mag eigen kleuren bepalen
Lees ook:Vrijheidsbeeld is favoriete bezienswaardigheid New York
Lees ook:Manhattan is favoriete stadsdeel van New York
Lees ook:‘Big Apple’ is favoriete bijnaam voor New York
Lees ook:Lopen is populairst in New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.