Staten Island wil af van kalkoenen

dnorton (fickr)Je zou toch verwachten dat kalkoenen graag geziene gasten zijn op Staten Island. Zeker vandaag, op Thanksgiving. Nou misschien als ze met wat garnering op een dienblad liggen, maar niet in het wild, zo blijkt. Volgens lokale politici is er een groep van ruim 70 wilde kalkoenen die voor overlast zorgt in het gebied Ocean Breeze. Het plan is nu om de eieren van de vogels in te smeren met sla-olie om ervoor te zorgen dat ze niet uitkomen. Oh? En die kalkoenen maar denken dat Thanksgiving hun grootste bedreiging was.

Hoe erg de overlast precies is, weet ik niet. Maar het voorstel om de kalkoenenpopulatie in Staten Island uit te dunnen, komt van dezelfde persoon die een tijdje geleden duiven in Staten Island aan de anticonceptie wilde krijgen. Je kent hem misschien ook nog van dit filmpje. Meneer Oddo beweert tegenover de Staten Island Advance echter dat hij niet op een anti-vogel koers zit. 'Als ze ons met rust laten, laten wij hen met rust.'

Blijkbaar is het niet te doen om die kalkoenen te vangen en zo volgend jaar een goedkope Thanksgiving te hebben. Of zijn wilde kalkoenen niet zo lekker?

Lees ook:Boete voor duiven voeren in New York?
Lees ook:Een wijngaard op Staten Island
Lees ook:FILMPJE: Een tripje met de Staten Island Ferry
Lees ook:Niemand is geïnteresseerd in Staten Island
Lees ook:Staten Island als toeristische hotspot?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.