Kakkerlakken maken reclame voor Zoo York

In New York stikt het van de kakkerlakken. En sinds deze maand lopen er ook een aantal 'gesponsorde' exemplaren. In een bizar staaltje guerilla marketing hebben de lui van Zoo York – een skatemerk – tientallen kakkerlakken bespoten met hun logo. Om ze vervolgens over de stad en nietsvermoedende New Yorkers uit te strooien. Dat trekt wel de aandacht, maar of het allemaal nou zo fris is. Als je kakkerlakken niet smerig genoeg vindt, dan kun je in het filmpje ook nog genieten van iemand die zo'n roach naar binnen werkt. Smakelijk.

 

De video is een teaser voor de wedstrijd Spread the Word, die Zoo York heeft uitgeschreven. Het idee is om met een origineel idee te komen om het merk bekendheid te geven. De wedstrijd duurt nog tot 23 mei. Het ligt voor de hand dat iemand het Zoo-logo op New Yorkse ratten gaat spuiten. Net zo New Yorks als kakkerlakken.

Lees ook:Kakkerlakken en ratten profiteren van de crisis
Lees ook:Eet levende kakkerlakken op Times Square
Lees ook:Dvd met misdrijven grote verkoophit (filmpje)
Lees ook:R.I.P.; alles over de New Yorkse rat
Lees ook:Drijvende en opvouwbare opvang voor NY na ramp

Eén reactie op “Kakkerlakken maken reclame voor Zoo York

 1. Chris van Hattem

  Vreemde actie, waarom zou je die bastards uitzetten als je ze gevangen hebt?
  ‘t is wel goeie reclame, ze zijn overal, net als de ratten. Een van de minder mooie kanten aan Gotham.
  New Yorkers lijken van alle amerikanen het meeste op hollanders, ze praten en doen elkaar allemaal na, en als je wel eens in een stadion bent geweest kan je ook veel overeenkomsten zien…veel gekke vloekende schreeuwende apen.
  Yankee Sadium is het enige stadion in de US waar ik wel eens een vechtpartij heb gezien.

  Man, I love NY en NL, zelfs van hun ziektes…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.