Ook de bedwants reist met de NY metro

Bah. De New Yorkse metro was al niet de schoonste plek, maar nu blijkt ook de bedwants de ondergrondse te hebben ontdekt. Een deskundige ambtenaar zei onlangs tijdens een bijeenkomst over bedwantsen, dat hij de beestjes op zeker 5 metrostations in de stad had gezien. Op reizigers en op de bankjes. Brrrr….

Om algehele paniek onder New Yorkers te voorkomen, heeft de dienst waarvoor de ambtenaar werkt, gezegd dat hij op persoonlijke titel sprak. Er is dus geen officiële besmetting. Nou, reken er maar op dat ze er zitten. 

Lees ook: Bedwants is nu New Yorks vijand nummer één 

'Bed'-wantsen in de metro. Dat klinkt een beetje raar, maar de NY Times sprak een deskundige die zegt dat de wants 100 jaar geleden heel vaak in het openbaar vervoer te vinden was. Ze 'liften' mee met reizigers en kunnen zich dagen-, zelfs maandenlang schuilhouden in een bank of stoel totdat er een nieuwe gastheer langskomt. De deskundige benadrukt dat het niet vaak voorkomt en dat je niet bang hoeft te zijn om met de New Yorkse metro te reizen. Ik weet niet hoor, het begint toch een beetje te kriebelen.

Lees ook:Sms´je als New Yorkse metro vertraagd is
Lees ook:Voor één dollar een busrit én entertainment
Lees ook:CNN in New Yorkse metrostations?
Lees ook:De broeken gingen weer uit in de New Yorkse metro
Lees ook:Met je auto door Manhattan blijft gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.