Taxi in New York aanhouden met je iPhone

Als je een idee hebt om makkelijker een taxi aan te houden, waar moet je dan zijn? In New York natuurlijk, want de taxi is hier overal en je moet soms echt hard je best doen om eentje te ‘pakken te krijgen’. Dus probeert het Nederlandse bedrijfje iSignz nu wat animo te krijgen in de Big Apple voor hun iPhone applicatie Taxi Hold’em. Je kunt hieronder op het filmpje zien hoe het werkt. Als New Yorker vind ik het natuurlijk leuk dat het typische ‘dambordje’ (de checkers) in het beeld zit. Ik vraag me echter af of het groot genoeg is om op te vallen, en dat tussen alle New Yorkse knipperende lampjes. Maar wie weet zie ik straks hier iedereen met z’n iPhone naar een taxi zwaaien. Wat denken jullie, handig om te hebben of kansloos?


Official Taxi Hold’em instruction video from iSignz on Vimeo

Lees ook:New York op zoek naar ‘taxi van de toekomst’
Lees ook:Taxi krijgt weer dambord-streep
Lees ook:New York kampt met jonge iPhone-dieven
Lees ook:Vind de beste metro-uitgang in NYC met je mobiel
Lees ook:Met Barack Obama op de foto in New York

Eén reactie op “Taxi in New York aanhouden met je iPhone

  1. Martin

    Wel leuk tooltje :-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.