Hotel Carter is wéér het smerigste in de VS

foto: Fantaz (flickr)

Ze hebben weinig geleerd daar in Hotel Carter in New York. Het hotel nabij Times Square is wéér uitgeroepen tot het smerigste van heel de Verenigde Staten. TripAdvisor.com presenteert jaarlijks een lijst met beste en slechtste plekken om te slapen, gebaseerd op ervaringen van reizigers. En Hotel Carter staat weer bovenaan, in het verkeerde lijstje. Verder moet je in de Big Apple de New York Inn en de Bowery’s Whitehouse Hotel mijden, want die zijn 2 en 3 op de plaatselijke lijst met smerigste hotels. Ben jij in een van deze hotels geweest? Ik hoor graag wat jij ervan vond. Is het er echt zo smerig of valt het allemaal wel mee? 

En wat zijn dan de beste hotels? Volgens TripAdvisor is de top3 als volgt: Inn New York City, Library Hotel en New York Palace Hotel.  Dat zijn dan wel de wat meer prijzige hotels, en de Library Hotel is zelfs verkozen tot de nummer 2 in de meest luxueuze hotels in heel de VS. In dat lijstje staat het Sofitel in New York op drie.

De reissite heeft ook een lijst met de beste ‘goed-én-voordelige’ hotels. En dan hebben we het over Desmond Tutu Center, Radio City Apartments en Hotel 17.

Lees ook:Het smerigste hotel staat in New York
Lees ook:Four Seasons is New Yorks beste hotel
Lees ook:Valentijn in NYC: massages, Kama Sutra en rozenblaadjes
Lees ook:New York ‘minst mannelijke’ stad van de VS
Lees ook:Labrador blijft populairste New Yorkse hond

6 reacties op “Hotel Carter is wéér het smerigste in de VS

 1. Martin de Jong

  dag, het is echt heel heel erg. Ik was met een groep van 30 man. Alles wat je op de websites leest is waar! Smerig, smerig, oud, alles stuk, tv uit het jaar 0, lampen die het niet doen. Het hotel is eigelijk ook een grote afwerkplek voor russiche hoeren en maffia.

    /   Beantwoorden  / 
 2. pascal

  djeezzz, dat zoiets kan blijven bestaan. Ongelooflijk. Wegblijven dus; bedankt voor je advies Martin.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Mirjam

  In de twee weken dat wij er logeerden, stond iedere avond de politie een paar keer op de stoep en er is een meisje vermoord op dag twee van ons verblijf. Wij hebben er prima vertoeft. Het hotel is vergane glorie, maar wat kun je verwachten voor 50 dollar per nacht? Ze hebben er in ieder geval gratis internet. We hebben het meest moeten lachen om de chinese godmamma (we noemden haar vanaf dag 1 dragonlady) die als een soort gestapo het hotel bestuurde. Een tip: vraag niet te vaak om schone handdoeken. Vinden ze niet leuk ;-)

    /   Beantwoorden  / 
 4. ee

  Totaal 4 x in Carter gelogeerd, dit vanwege de goede ligging en de zeer lage prijzen…
  Afgezien van het feit dat het oud en muf is, verder geen problemen gehad..wel kakkerlakken zien rondrennen en als klap op de vuurpijl: gebeten door BEDBUGS afgelopen zomer!!..

  Nou, laatste x dat ik daar OOIT nog voet in zet…

  Voor iets meer, zaten wij 1 block verder in de Millford Plaza, lekker 3-ster en luxe.

    /   Beantwoorden  / 
 5. wedding photographer tallahassee

  Good day, I simply published in order to say hi. This website is sweet because I personally use this with regard to my personal studying for college.It’s bright and bright colored. I go along with the preceding blogger incidentally.Excellent post and may return now and again

    /   Beantwoorden  / 
 6. Layaa

  Dat het nummer 1 op de lijst is verbaasd mij niks. Ik ben in oktober 2008 in hotel Carter geweest voor 6 dagen. Door de horror verhalen in ons achterhoofd wisten we dat we echt niet veel moesten verwachten..

  Ik moet niet liegen, de bedden lagen heerlijk. Toilet was schoon, alleen was het wasbakje verstopt en die liep pas leeg na een paar uur. De douche en badkuip, daar is gewoon overheen geschilderd. En nog was het vies. Kakkerlakken hebben hun thuis daar gevonden. We zijn met zn tweeen geweest maar we hadden een 3de roommate.. Een muis! Daar kwamen we achter op dag 4, dus hebben we het maar gelaten voor wat het is..

  Kasten zijn verstofd, telefoon lag ergens op de grond en het zag eruit alsof je er aids van kon krijgen, de gordijnen hadden bloedvlekken, ventilatie durfde we ook niet aan te raken en er lag 2 centimeter stof.

  Eerste keer zijn we er zonder kleerscheuren vanaf gekomen, maar dat risico neem ik zeker niet de tweede keer!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.