‘Vergeet Freedom Tower, herbouw de Twin Towers’

Het duurt inderdaad wel erg lang voordat er iets zichtbaar wordt van de contouren van de Freedom Tower. Er wordt ongetwijfeld hard gewerkt op Ground Zero, maar het is nu alweer ruim 7 jaar geleden dat het World Trade Center werd vernietigd. Je zou van een stad als New York toch mogen verwachten dat ze inmiddels iets nieuws hadden neergezet? Het duurt ene Ken Gardner ook te lang en zijn oplossing is simpel: vergeet die hele Freedom Tower en herbouw de Twin Towers. Dat kan volgens hem sneller en goedkoper. ‘En zo laat je aan de wereld zien dat New York en de VS er niet onder te krijgen zijn’.

Kijk hier naar Gardner die zijn idee voor een hogere en veiligere Twin Towers bespreekt in een MSNBC-programma met David Schuster:

Lees ook:Restaurant gezocht voor Freedom Tower
Lees ook:Yea or Nay: Freedom Tower mag 1 WTC heten
Lees ook:Freedom Tower heeft z’n eerste huurder, uit China
Lees ook:Symbolische hoogte Freedom Tower in gevaar
Lees ook:Virtueel uitzicht vanaf Freedom Tower

3 reacties op “‘Vergeet Freedom Tower, herbouw de Twin Towers’

  1. Jesse

    Goed plan, kan ik toch nog een keer in de Twin Towers komen =) Ik vraag me alleen af wie er in die gebouwen wilt werken…

      /   Beantwoorden  / 
  2. jannick

    eindelijk imand die het eens is met mij wat heb je aan 1 toren dan zeggen ze herstel de skiline of new york dat bouw je toch 2 nieuwe torens? of heb ik geen gelijk?

      /   Beantwoorden  / 
  3. sextoys

    I thot t’was goin 2 be som boring old post, but it really compensated for my time. I’ll post a link to dis page on my site. I’m sure my visitors will find it very useful.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.