Veegwagen slokt hondje in The Bronx op

digiart2001 (flickr)Als het niet zo sneu was, zou ik er om lachen. Een veegwagen in New York heeft donderdag iets te enthousiast zijn werk gedaan. Bij het schoonmaken van de weg in The Bronx heeft de chauffeur zomaar een hondje opgeveegd! Helaas heeft Ginger, een Boston terriër (foto), het bizarre ongeluk niet overleefd.

Ginger zat samen met haar vriendje aan de riem en ze wandelen beiden over de stoep toen hun eigenaar in zijn auto wilde stappen en net de hondjes aan het inladen was. Volgens getuigen kwam op dat moment een veegwagen aan die veel te hard reed en met een chauffeur die niet oplette. Ginger werd gegrepen door de automatische bezems van de wagen en uit haar riem getrokken. De Boston terriër verdween in de veegwagen.

HIER een filmpje van wcbstv over dit bizarre voorval. 

Ik denk dat de New Yorkse reinigingsdienst op een claim kan rekenen. Ze spreekt zelf van een 'zeldzaam en betreurenswaardig incident' en de dienst heeft de eigenaren van het hondje gecondoleerd. Getuigen van de laatste seconden van Ginger zeggen dat ze achter de veegwagen aangingen, maar dat de chauffeur weigerde om de automatische bezems stop te zetten. Ook bood hij geen excuses aan.

De reinigingsdienst heeft beloofd de zaak te onderzoeken. De bestuurder van de veegwagen werkt in ieder geval nog in dezelfde wijk in The Bronx.  

Lees ook:Steenrijk hondje krijgt doodsbedreigingen
Lees ook:Tientallen New Yorkers tillen bus op, redden baby
Lees ook:Heather Mills serveert veggieburgers in The Bronx
Lees ook:Wees behulpzaam, krijg gratis koffie in NYC
Lees ook:$4,5 miljoen voor agent die zichzelf in de knie schoot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.