Heather Mills serveert veggieburgers in The Bronx

Heather Mills - foto PETA (wikipedia)Heather Mills mag dan vooral bekend zijn vanwege haar relatie met – en scheiding van – Paul McCartney, in The Bronx werkt ze aan een nieuwe nalatenschap. De Britse gaat ervoor zorgen dat alle arme kinderen in dit New Yorkse stadsdeel veggieburgers op het menu krijgen. Maar liefst 1 miljoen dollar trekt ze uit voor een project dat kansarme kinderen in The Bronx drie jaar lang van vleesloze snacks voorziet. De vegetarische donatie zal door het Hope Center worden uitgedeeld. Mills zegt dat haar veggieburgers en soja hotdogs ervoor moeten zorgen dat 'iedereen evenveel toegang heeft tot gezonde voeding'.

Naar schatting 2800 kinderen in The Bronx gaan profiteren van Mills' donatie.  Als officiële start van het vleesloze project is er gisteren een barbecue in de South Bronx gehouden. Mills deed er aan mee, samen met 1000 arme gezinnen uit de buurt. Uiteraard lagen ook alleen maar vegetarische producten op het vuur.

Volgens de NY Post kwam Mills op het idee door een ontmoeting met een medewerker van de Hunts Point Alliance for Children. Ze wil dat kinderen andere eet-opties hebben dan de vaak vette junkfood die ze nu binnenkrijgen. 

Lees ook:Hugo Chavez, welzijnswerker in The Bronx
Lees ook:Ben je boos? Pluk een taxi
Lees ook:Veegwagen slokt hondje in The Bronx op
Lees ook:Docente wil geld zien na botsing met kind
Lees ook:Man vermoordt zwangere dochter (14)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.