‘Nieuwe’ foto van naakte Monroe gevonden

*Payslmaginaire* (flickr)Terwijl Lindsay Lohan als Marilyn Monroe poseert, wordt morgen waarschijnlijk een onbekende échte foto van de voormalige seksbom (Monroe dus) onthuld. Het gaat om Norma Jeane afgebeeld als naakte liftster op een prent uit 1960. De foto is gevonden in The Bronx. Ene meneer Nicastro runde in dat New Yorkse stadsdeel een autoservice-bedrijf. Toen in 1962 een ingeleverde Ford Sunliner niet meer werd opgehaald, heeft Nicastro alle spullen uit de auto gehaald en in een doos gestopt. Die doos heeft hij vorig jaar opengemaakt en eruit kwam onder meer een foto van een naakte Marilyn Monroe. Nicastro woont inmiddels in Las Vegas en daar houdt hij volgens het AP morgen een persconferentie over de naar zijn zeggen 'unieke vondst'.

Het AP schrijft dat Nicastro vermoedt dat de foto in 1960 is genomen in Reno, Nevada. Monroe heeft dat jaar in die staat gewerkt aan de film The Misfits die een jaar later uitkwam. Niemand heeft de foto verder nog gezien, dus de echtheid moet nog worden vastgesteld. 

Om een indruk van de mogelijk waarde te geven: een paar jaar
geleden is 9 ton geboden voor 5 naaktfoto's van Monroe. Die koop is
niet doorgegaan, omdat de eigenaar het bod te laag achtte. 

Marilyn Monroe heeft overigens een tijd in New York gewoond en heeft daar ook het beroemde en beruchte 'Happy Birthday Mr. President' gezongen voor president Kennedy. Dat gebeurde in het Madison Square Garden in 1962:

Lees ook:Grote veiling Marilyn-Monroe-foto’s bij Christie’s
Lees ook:Ligt er een sextape van Marilyn in New York?
Lees ook:NYPD’ers op cursus na fataal taser-incident
Lees ook:Stripclub NYC aangeklaagd na ‘pijnlijke lapdance’
Lees ook:Bied mee op naaktfoto van 20-jarige Madonna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.