Ligt er een sextape van Marilyn in New York?

Alan Light (flickr)Ophef alom. De New York Post meldt dat er een heuse sextape bestaat van Marilyn Monroe. En dat 15 minuten durende bandje moet nu ergens in de Big Apple liggen. Een New Yorkse zakenman heeft namelijk 1,5 miljoen dollar betaald voor de beelden waarop Monroe orale seks bedrijft. De vraag is nu: bestaat die tape wel of is het nieuws een pr-stunt van Keya Morgan? Deze New Yorkse filmmaker – en beroemde verzamelaar van Marilyn Monroe spullen – heeft het verhaal namelijk doorgespeeld naar de krant. Hij zegt ook degene te zijn die de verkoop heeft begeleid. En dat allemaal vlak voordat er een documentaire en boek van hem verschijnen. Over Marilyn uiteraard.

 

Volgens het verhaal in de NY Post gaat het om een film die ergens in de jaren 50 moet zijn gemaakt en het origineel zou bij de FBI liggen. FBI-directeur J. Edgar Hoover zou in de jaren 60 tevergeefs geprobeerd hebben te bewijzen dat de man in de tape John F. of Robert Kennedy was. Op de stomme film is het hoofd van de man niet te zien, zegt Morgan. Hij voegt er aan toe dat de rijke New Yorkse zakenman de film heeft gekocht om het te verbergen voor het grote publiek. 

Er wordt getwijfeld aan Morgans verhaal. Is de timing niet erg toevallig? En is 1,5 miljoen niet wat weining voor een dergelijke film van een Amerikaanse icoon? En zijn er meer bronnen dan alleen zijn kant van het verhaal?

Kijk HIER bijvoorbeeld wat Keith Olbermann van MSNBC en zijn gast ervan vinden:

 

Lees ook:Grote veiling Marilyn-Monroe-foto’s bij Christie’s
Lees ook:‘Nieuwe’ foto van naakte Monroe gevonden
Lees ook:New Yorker: Ik ben kind van JFK en Marilyn
Lees ook:Stripclub NYC aangeklaagd na ‘pijnlijke lapdance’
Lees ook:Sex and the City, scene 1, take 1

2 reacties op “Ligt er een sextape van Marilyn in New York?

  1. pascal

    Die foto’s van Spits kunnen het helemaal niet zijn. Ten eerste omdat Monroe er niet op doet wat Morgan zegt dat er op zijn film gebeurt (netjes genoeg omschreven?) en ten tweede omdat het hoofd van de man in beeld komt. Ook dat zou bij de Morgan-film niet zo zijn. De vrouw in de Spits-beelden is Monroe niet als je het mij vraagt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.