Voor $19,28 per nacht in New York

lhw.comWil je kans maken op twee nachten in een luxe hotel in New York, voor nog geen 40 dollar? Dan moet je én een beetje moeite doen én een beetje geluk hebben. Maar voor wie het wil proberen, toch deze tip. De keten Leading Hotels of the World bestaat 80 jaar en ze viert dat met een actie. Over de hele wereld zijn hotelnachten te boeken voor maar 19,28 dollar (ja leuk met 1928 als geboortejaar). Helaas doet er in New York maar één hotel mee en dat is het luxe The Alex Hotel, gelegen in midtown Manhattan. Wie weet, heb je geluk en kun je mooi de andere gasten uitlachen die minimaal $459 voor een nachtje The Alex betalen.

 

Ok, wat moet je doen om kans te maken op die aanbieding? Ga naar de actie op de site van The Leading Hotels of the World. Daar moet je je allereerst voorinschrijven. Dan, op 1 oktober om 8 uur 's morgens (New Yorkse tijd) gaat de inschrijving open. Je hebt precies 80 minuten (!) de tijd om ook een kamer te reserveren. Die overnachting moet dan plaatshebben tussen 1 november en 15 december van dit jaar en je mag maximaal 2 nachten boeken. En je moet 21 jaar of ouder zijn (geen idee waarom).

Een beetje omslachtig misschien, maar stel dat je zo'n kamer te pakken krijgt…lekker voordelig van New York genieten. Succes. 

Lees ook:Goedkope slaapzondag in NY
Lees ook:Jay-Z bouwt hotel in Manhattan
Lees ook:Beroemd Manhattans hotel The Pierre een jaar dicht
Lees ook:Plaza hotel viert eeuw-feestje
Lees ook:Hotel Carter is wéér het smerigste in de VS

2 reacties op “Voor $19,28 per nacht in New York

  1. Sander

    Toffe actie, maar voor maximaal 2 nachten de moeite niet natuurlijk… Wel jammer. Ik had zo een maand willen boeken voor die prijs hoor!

      /   Beantwoorden  / 
  2. pascal

    Ja, een maand voor 19,28! Dat zou geweldig zijn…;-) Twee nachten is niet veel, maar overnachten is altijd zo’n grote kostenpost, dat het toch een prettige bijkomstigheid zou zijn. Twee nachten in Alex en dan de rest van de week ergens anders.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.