‘Haal Chelsea Clinton uit het raam!’

Het is hier een wijdverbreid verschijnsel. Noem het de celebrity wall, of de wall of fame; een verzameling foto's van beroemdheden aan de muur van een restaurant. Dat kan een gesigneerde foto zijn, maar vaak is het een kiekje van de eigenaar met de filmster, politicus of sportheld. Leuk, om te laten zien dat die mensen daar ook ooit hun broodje aten.

Permanently (flickr)

Zo 'n muur heeft restaurant Osso Bucco in Greenwich Village ook. En in de etalage heeft had hij ook een dergelijke foto…van Chelsea Clinton. Juist, de dochter van Bill en Hillary. Zij heeft een paar keer daar gegeten. Nu heeft Osso Bucco een brief van Bill gekregen waarin staat dat de foto van Chelsea weg moet.

UPDATE: het restaurant heeft de foto weggehaald.

 

De eigenaar was zeer verbaasd, omdat de foto er al wat jaartjes hangt. Maar hij zegt dat de voormalige president serieus is, want in de brief staat dat hij 'alle mogelijke stappen' zal nemen als niet aan het verzoek wordt voldaan. Slik. Waarom juist nú wordt gevraagd om het verwijderen van de foto is niet duidelijk. Clinton laat weten dat 'Chelsea wel bij Osso Bucco heeft gegeten maar dat ze geen toestemming heeft gegeven voor dit gebruik van de foto.' Misschien dat de lasagna de laatste keer niet zo bevallen is?

Lees ook:Audities op Times Square voor ‘menselijke Tetris’
Lees ook:National Debt klok in NYC te klein voor huidige staatsschuld
Lees ook:Tavern on the Green bankroet
Lees ook:Met Bill en Hill dansend en zoenend 2009 in
Lees ook:Restaurant gezocht voor Freedom Tower

Eén reactie op “‘Haal Chelsea Clinton uit het raam!’

  1. Wim

    En hij lijkt zo’n joviale man… Het was toch geen blootfoto?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.