En dan vind je een python in je wc

Dat moet een nachtmerrie zijn: een python in je toilet vinden. Het overkwam een 38-jarige vrouw uit Brooklyn. Ze moest een paar dagen geleden 's nachts naar het toilet en terwijl ze haar handen waste keek ze nog even om. En daar zwom een ruim 2 meter lange python in de pot!

aehack (flickr)

De vrouw, Nadege Brunacci, schrok zich uiteraard een ongeluk en dacht even dat ze hallucineerde. Ze gooide snel de deksel dicht, zette er iets zwaars op en spoelde een paar keer door. Uiteindelijk kwamen de brandweer en een aantal loodgieters langs om haar te helpen. De slang werd inderdaad gevonden in de leidingen, het dier zat inmiddels bij een onderbuurvrouw. De slang is overgebracht naar een opvang in Brooklyn waar het nu op een nieuwe eigenaar wacht. Het is onbekend waar de slang vandaan komt. En Brunacci? Bij haar zit de schrik er nog steeds goed in. Als ze 's nachts weer naar het toilet moet, gebruikt ze het trainingspotje van haar dochter.

Lees ook:Boa constrictor verstoort Brooklynse verjaardag
Lees ook:Rechter walgt van New Yorkse YouTube-scheiding
Lees ook:New Yorkse wil miljoenen na amputatie handen en voeten
Lees ook:Brooklynse overlijdt in vliegtuig zonder zuurstoftank
Lees ook:Arts redt New Yorkse gespiest door kledinghaak

2 reacties op “En dan vind je een python in je wc

  1. Laura

    het lijtk mij wel vet!!!!
    ik zou alleen ook wel wchrikken maar dan heb je wel wat mee gemaakt waar je uiteindelijk kunt laggen en ietsom over te praten XD
    -xxx-laura

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.