Nieuw jaar = New Yorks nieuws op nieuwe plek

Hebben jullie al grootse plannen voor 2010? Meer sporten? Stoppen met roken? Vaker op vakantie? Ik heb in ieder geval één voornemen, en dat is om jullie weer veel New Yorks nieuws te brengen. Maar vanaf een andere plek. Vanaf 1 januari stop ik namelijk met newyork.blog.nl en ga ik door op mijn geheel eigen blog: www.vanuitnewyork.com. Uiteraard hoop ik dat jullie me op die nieuwe plek net zo nauwlettend blijven volgen en net zo enthousiast reageren. Bedenk wel, de nieuwe site moet in alle opzichten nog groeien. Geef het even tijd. Het is me niet bekend wie mij hier gaat opvolgen, maar dat gaat ongetwijfeld helemaal goedkomen. Meer details volgen later deze week.

Lees ook:Gelukkig Nieuwjaar vanuit de Big Apple!
Lees ook:Yea or Nay: NewYork.blog moet twitteren
Lees ook:NAY: NewYork.blog moet niet gaan twitteren
Lees ook:Vrijheidsbeeld is favoriete bezienswaardigheid New York
Lees ook:NAY: Naked Cowboy mag geen burgemeester van NYC zijn

6 reacties op “Nieuw jaar = New Yorks nieuws op nieuwe plek

 1. Jeanne

  De 3de al die weg gaat bij blog.nl in de laatste maanden. Maar je nieuwe blog staat al bij mijn favorieten. Ziet er leuk uit.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Mirjam

  Ik ga gewoon gezellig mee. Komt er wel een nieuwe die newyork.blog gaat onderhouden dan? Hebben we straks dubbel nieuws :D

    /   Beantwoorden  / 
 3. migraine

  Migraine is een bonzende hoofdpijn die meestal voorkomt aan één kant van de schedel. De pijn is heftig en houdt 4 tot 72 uur aan.

    /   Beantwoorden  / 
 4. migraine

  Migraine is een ernstige vorm van hoofdpijn. Het treedt in aanvallen op en gaat vaak gepaard met visuele stoornissen en misselijkheid.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Find antique dealers

  De 3de al die weg gaat bij blog.nl in de laatste maanden. Maar je nieuwe blog staat al bij mijn favorieten. Ziet er leuk uit.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Sugel

  Van de Nederlandse werknemers wil 30 procent zich dit jaar verder ontwikkelen door een opleiding te gaan volgen. Dit komt naar voren uit een onderzoek dat uitzendbureau Unique deed onder 500 respondenten.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.