Winkelwagens populairst bij Toys ‘R’ Us in Bronx

Toys ‘R’ Us ken je vast wel. Het is een winkelketen met alles wat je maar wilt hebben op het gebied van speelgoed. In The Bronx blijkt een Toys ‘R’ US echter populair om iets heel anders: de winkelwagentjes. Het bedrijf zegt dat van deze vestiging al 500 (!) winkelwagens zijn gestolen.  Dat heeft de NYPD bekendgemaakt. De situatie is zo nijpend dat klanten bij de recente kerstinkopen hun spullen in de hand moesten houden. En als je weet hoeveel Amerikanen met kerst aanschaffen, weet je dat dat niet makkelijk moet zijn geweest. Volgens 1010Wins verlieten mensen zelfs de Toys ‘R’ Us, omdat er geen winkelwagentjes meer waren. Voor de speelgoedwinkel is de bizarre diefstal niet alleen vervelend, maar ook kostbaar. Een winkelwagentje kost zo’n 200 dollar.

Lees ook:Talloze Ground Zero-zieken vanaf 2010 voor de rechter
Lees ook:VLOG: New York heeft weer zin in kerst
Lees ook:Empire State Building viert kerst én chanoeka
Lees ook:‘Snatch’-imitators stelen $4 miljoen aan juwelen
Lees ook:New Yorker minder gul deze kerst

3 reacties op “Winkelwagens populairst bij Toys ‘R’ Us in Bronx

 1. migraine

  Hoewel migraine op elke leeftijd voor het eerst kan optreden, begint dit type hoofdpijn meestal tussen de tien en veertig jaar. Bij de meeste mensen treedt

    /   Beantwoorden  / 
 2. Tatry Travel

  Hi! I just love the images you put in here. They fit so well with what you’re trying to say. I’m sure you’ll reach so many people with what you’ve got to say. Good luck!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Sugel

  Toys ‘R’ Us ken je vast wel. Het is een winkelketen met alles wat je maar wilt hebben op het gebied van speelgoed. In The Bronx blijkt een Toys ‘R’ US echter populair om iets heel anders: de winkelwagentjes. Het bedrijf zegt dat van deze vestiging al 500 (!) winkelwagens zijn gestolen. Dat heeft de NYPD bekendgemaakt. De situatie is zo nijpend dat klanten bij de recente kerstinkopen hun spullen in de hand moesten houden. En als je weet hoeveel Amerikanen met kerst aanschaffen, weet je dat dat niet makkelijk moet zijn geweest. Volgens 1010Wins verlieten mensen zelfs de Toys ‘R’ Us, omdat er geen winkelwagentjes meer waren. Voor de speelgoedwinkel is de bizarre diefstal niet alleen vervelend, maar ook kostbaar. Een winkelwagentje kost zo’n 200 dollar.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.