‘Snatch’-imitators stelen $4 miljoen aan juwelen

Deze mannen hebben iets te veel films gezien. Twee criminelen hebben in New York een juwelier overvallen, verkleed als chassidische joden. Laat dat nou net een scène uit Snatch zijn. Wie weet, misschien zijn de twee zo wel op het idee gekomen. Ze kwamen onlangs met hun nep-baarden en nep-identiteitsbewijzen makkelijk langs de bewaking van een bedrijvencomplex om vervolgens de lift naar de vijfde verdieping te nemen. Om daar bij juwelier Dialite Imports de eigenaar met een pistool te dwingen de safe leeg te maken. De eigenaar en een werknemer werden met tape vastgebonden waarna de nep-joden met 4 miljoen dollar aan juwelen de zaak verlieten. Kijk hier naar beelden van de NY Post die de scène van Snatch er ook bij hebben gevoegd:

Lees ook:Wraakzuchtige juwelier beschuldigt ex-partners van terrorisme
Lees ook:Jochie (11) uit Brooklyn met geladen pistool naar school
Lees ook:900 wapens ingeleverd in Queens
Lees ook:Winkelier Queens hakt overvaller vinger en oor af
Lees ook:Interieur Tavern on the Green naar de veiling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.