Kaviaar in New Yorkse gaarkeuken

foto: Charles Haynes (flickr)

Als je aangewezen bent op een gaarkeuken, dan verwacht je waarschijnlijk dat je brood, soep, aardappelen en misschien een stukje vlees krijgt. En niet te keurig opgediend. Vandaag voldoet een gaarkeuken in Manhattan allesbehalve aan dat vooroordeel. Daar staat namelijk kaviaar op het menu! Het is een eenmalige gelegenheid, mogelijk gemaakt door een anonieme gulle gever. Die vond waarschijnlijk dat de arme New Yorker in deze donkere dagen wel een extraatje kan gebruiken. Chefkok Michael Ennes van de Broadway Community Inc vertelt het AP dat hij zo’n 150 mensen aan de lunch verwacht. De kaviaar wordt geserveerd met zure room, eieren en maïs-pannenkoekjes.

Lees ook:New York zet zich schrap voor hittegolf
Lees ook:50.000 ‘Nederlandse’ tulpen voor Central Park
Lees ook:Madoff-masker een topper tijdens Halloween
Lees ook:New Yorker tijdens vlucht verplicht op toilet
Lees ook:Daniel verslaat Michael in New Yorkse namenstrijd

23 reacties op “Kaviaar in New Yorkse gaarkeuken

 1. migraine

  Migraine is een bonzende hoofdpijn die meestal voorkomt aan één kant van de schedel. De pijn is heftig en houdt 4 tot 72 uur aan.

    /   Beantwoorden  / 
 2. running clothes women

  I am not in reality positive if top methods include emerged roughly things like that, except I am confident that your huge job is clearly identified. I was wondering if you offer one membership toward your RSS feeds since I would be extremely concerned.

    /   Beantwoorden  / 
 3. asdf

  i am addicted to farmville

    /   Beantwoorden  / 
 4. Madelene Marki

  I like the journalism relevancy of your blog and it does a beautiful decent job of presenting the info.

    /   Beantwoorden  / 
 5. backpack for laptop

  I am not really definite if best tactics include emerged nearly things similar to that, except I am positive that your big work is obviously identified. I was questioning if you offer one membership to your RSS feeds because I would be extremely interested.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Tianna Hautan

  I know this may be off topic, but what platform are you running your blog on? I only ask because I want to set up a webpage also and I really like your styling. Back on topic, I think your blog post is one of my favorites – I may have to do a trackback once i get my site set up so I can spread the word.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Del Lance

  none of your post make me happy :( btw thanks

    /   Beantwoorden  / 
 8. skicusentitty

  Ciao everyone

  For me its always nice to read these sites here on newyork.blog.nl. I would like to write as interesting as you!

  How to make a travel journal

  I live here in Andalusien, Spanien and my hobby is voyaging and sight seeing.

  my job: Travel Agent

  Interesting?

  I just dont know to write travel journals

  Any suggestions?

  bye
  queency

    /   Beantwoorden  / 
 9. bob

  surrounding cubic parsec of him. – Can’t bear oceans, seeming to move into the on he’s doing

    /   Beantwoorden  / 
 10. Stacy Winegard

  Please visit my site and you will know about situs informasi internet yang sesungguhnya didunia ini

    /   Beantwoorden  / 
 11. SELL YOUR SITE LINK UP TO $40/LINK

  Your website has to bring you money and this is why we have developed GetGoodLinks. This system helps you put your sites to work as you can use them to publish links and reviews. As for optimizers, they have a unique opportunity to increase the link volume by using Getgoodlinks.Advantages of GetGoodLinks: * All reviews are created by webmasters. Optimizers should only provide them with a task * Reviews and contextual links are being posted manually on a permanent basis * All websites included in Getgoodlinks are strictly moderated. Only reputable websites that are not used to trade links are accepted to the system

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.