Yea: Met Kerst willen jullie in New York zijn

foto: MonsieurJC (flickr)

Snif snif. Mijn laatste Yea or Nay poll-uitslag. En dat over een onderwerp dat – ook snif snif – alweer voorbij is: kerst. Ik vroeg jullie namelijk een paar weken geleden of jullie de kerst graag een keer in New York zouden willen doorbrengen. Lijkt je dat te gek of juist vreselijk (want: érg commercieel). Welnu, jullie hebben veelvuldig gestemd en er klonk een duidelijk Yea (83 procent). Niet geheel onverwacht op een blog over New York, maar toch. Het was overigens weer een prachtige kerst in de Big Apple met schitterende decoraties en vooral sneeuw. Goed, het snéeuwde niet maar er lag nog wel een flinke berg. Dus, zorg ervoor dat je er volgend jaar bij bent! En dan veel foto’s maken, zodat die hier (of hier) een plekje kunnen krijgen.

Normaalgesproken zou ik nu schrijven dat er morgen een nieuwe Yea of Nay poll komt, maar dat is dus nu niet zo. Het zit erop. Iedereen ontzettend bedankt voor het stemmen. Niet alleen deze keer, maar ook alle vorige polls.

Lees ook:New York onder sneeuwdeken
Lees ook:Yea or Nay: Tijdens kerst wil ik in New York zijn
Lees ook:Empire State Building viert kerst én chanoeka
Lees ook:New Yorker minder gul deze kerst
Lees ook:Fijne kerst gewenst vanuit New York

8 reacties op “Yea: Met Kerst willen jullie in New York zijn

 1. Mirjam

  Op je nieuwe site kun je toch ook polls inbouwen? Zijn zat tooltjes voor waarmee je dat heel simpel kan regelen…

    /   Beantwoorden  / 
 2. pascal

  Zeker, de nieuwe site krijgt alles wat deze ook heeft. En meer. Maar ik ga het niet meer Yea or Nay noemen. Nieuwe start, nieuwe namen. Dus het voelt toch een beetje als een afscheid.

    /   Beantwoorden  / 
 3. migraine

  Hoewel migraine op elke leeftijd voor het eerst kan optreden, begint dit type hoofdpijn meestal tussen de tien en veertig jaar. Bij de meeste mensen treedt

    /   Beantwoorden  / 
 4. aircraft engines listing

  Op je nieuwe site kun je toch ook polls inbouwen? Zijn zat tooltjes voor waarmee je dat heel simpel kan regelen…

    /   Beantwoorden  / 
 5. Wyatt

  I think you knew how to arouse interest in me! I like the article so much that I think I didn?t even notice that I?m reading with an open mouth! Really very cognitive! So I?m writing here for everybody to enjoy it! Have fun!!!

    /   Beantwoorden  / 
 6. gold price

  Snif snif. Mijn laatste Yea or Nay poll-uitslag. En dat over een onderwerp dat – ook snif snif – alweer voorbij is: kerst. Ik vroeg jullie namelijk een paar weken geleden of jullie de kerst graag een keer in New York zouden willen doorbrengen. Lijkt je dat te gek of juist vreselijk (want: érg commercieel). Welnu, jullie hebben veelvuldig gestemd en er klonk een duidelijk Yea (83 procent). Niet geheel onverwacht op een blog over New York, maar toch. Het was overigens weer een prachtige kerst in de Big Apple met schitterende decoraties en vooral sneeuw. Goed, het snéeuwde niet maar er lag nog wel een flinke berg. Dus, zorg ervoor dat je er volgend jaar bij bent! En dan veel foto’s maken, zodat die hier (of hier ) een plekje kunnen krijgen.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Wanda Kramer

  Shaffi’s counsel, Courtenay Griffiths QC, said he abandoned the conspiracy three and a half years before his arrest and he was 22 and “impressionable” at the time.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.