New Yorkse met herpes zet ex-vriendje te kijk

Ben je lekker mee: loop je een herpesinfectie op. Ben je ook lekker mee: zet je vriendinnetje-voor-één-nacht jou voor heel de wereld te kijk omdat jíj haar herpes hebt bezorgd.

Nasa (via wikipedia)Een 29-jarige dame in Brooklyn is een blog begonnen, met als enige doel anderen te waarschuwen voor haar ex. Ook heeft ze in haar buurt 400 pamfletten verspreid met daarop zijn foto en de tekst 'I have herpes'. Haar verhaal is dat vriendje Drew willens en wetens een seksueel overdraagbare aandoening (soa) heeft verspreid. En van spijt is geen sprake. Hoe Drew erover denkt, is niet bekend. 

Op haar website legt 'Health Girl' uit hoe ze Drew ontmoette en met hem naar bed ging. Om vervolgens geen condoom te gebruiken en herpes type 1 op te lopen. Health Girl is daar zo kwaad over geworden dat ze haar one-night-stand publiekelijk aan de schandpaal nagelt. Nu roept ze anderen op om voorzichtig te zijn, maar tegelijkertijd om ook foto's te sturen van mensen die heel bewust soa's overdragen. Niet iedereen vindt haar blog ok, want is Drew wel de schuldige? En roept Health Girl geen rechtszaak over zich af? Hmmm, ik denk dat het gezien de arti buurt ook nog om een grap kan gaan. Zou jij hetzelfde hebben gedaan? 

Lees ook:Een op de vier New Yorkers heeft herpes
Lees ook:Schooluniform aan, gratis eten in Upper East Side
Lees ook:New York zoekt ‘nieuwe’ 9/11-zieken
Lees ook:Nieuw in New York: de Gossip Girl tour
Lees ook:Gelukkig Nieuwjaar vanuit de Big Apple!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.