Leer New York kennen via pizza’s

Er zijn talloze manieren om New York te verkennen. De wijntoer, de chocoladetoer, diverse tv-toers, historische toers en ga zo maar door. Maar een New Yorkse Pizza toer was er volgens mij nog niet. Voor een 'slice of the Big Apple' zogezegd, kun je vanaf 27 april per bus of lopend langs de lekkerste pizza's in New York. De busreis leidt langs 4 pizzeria's en onderweg hoor je precies hoe dit gerecht is uitgegroeid tot één van de populairste van de VS. De gele schoolbus van Scott's  Pizza Tour rijdt alleen 's weekends. De toer duurt 5 uur en kost 55 dollar. En onthoud hoe je een pizzapunt hier eet: dubbelvouwen over de lengte. 

 

Vind je een bus te veel van het goede, dan is er ook de pizza-wandeling. Die duurt 3 uur en kost 30 dollar. Ook hier hoor je over de historie van de pizza en bezoek je de oudste pizzeria van New York. Kaartjes kun je online krijgen via Zerve (klik HIER voor de bus en HIER voor de wandeling) 

Ken je zelf nog originele manieren om New York te ontdekken, laat het me weten!

Lees ook:Man wil in álle New Yorkse pizzeria’s eten
Lees ook:Tip: Goedkoop de duurste mode in New York
Lees ook:Waan je in ‘Sex and the City’ voor $24.000
Lees ook:Pizza schransen op Times Square
Lees ook:Guardian Angels leiden je rond door The Bronx

Eén reactie op “Leer New York kennen via pizza’s

  1. Aukje

    Haha, leuk! Ik wil een rock n’ roll walking tour doen, die duurt twee uur.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.