Een paar weken minder New York

Volgens mij was gisteren de eerste dag van NewYork.blog.nl zonder nieuw bericht. Het kan zijn dat dat de komende tijd vaker gebeurt, want ik ben even op vakantie. Dat betekent tot eind juni wat minder tijd achter de pc, wat minder bloggen, een kleinere dosis New York. Maar zodra ik kans zie, schrijf ik nieuwe bijdrages, dus het valt niet helemaal stil. Blijf dus langskomen hier, je kunt immers elke dag stemmen op de poll of laat een reactie achter op één van de berichten.

Lees ook:Kies je favoriete stadsdeel van New York
Lees ook:Kies je favoriete New Yorkse ijsbaan
Lees ook:Rustige meimaand op NewYork.blog.nl
Lees ook:Mei is favoriete maand in Big Apple
Lees ook:Kies je favoriete New Yorkse politieserie

8 reacties op “Een paar weken minder New York

 1. Chris van Hattem

  Fijne vakantie Pascal! Ben benieuwd waar een New Yorker op vakantie gaat.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Aukje

  Ja, ik ben ook benieuwd waar jouw vakantie heen gaat! Veel plezier!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Martin

  Enjoy your holiday :-)

    /   Beantwoorden  / 
 4. pascal

  Bedankt allen. Ik ben overigens (hopelijk) in het land van de winnaar van het EK…;-)

    /   Beantwoorden  / 
 5. Chris van Hattem

  Hahaha dan kan ik je zeker aanraden naar de Eiffel te gaan, of Berlijn hehehe. Nee hoor, grapje. Je bent meer dan welkom.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Martin

  Pascal, ken je het weblog van NRC correspondent Freek Staps? Hij stopt er mee, wat ik erg jammer vind. Ik volgde zijn blog altijd, naast die van jou. Jij bent toch niet van plan om ook te stoppen he?! Want waar moet ik dan mijn Nederlandse NYC feeds vandaan halen…

  Lees hier het bericht: http://weblogs3.nrc.nl/newyork/2008/06/30/thats-all-folks/

    /   Beantwoorden  / 
 7. pascal

  Martin, ik ken Freek en zijn (erg leuke) blog. Jammer dat hij stopt. Ik ga voorlopig lekker door. Ben net terug van vakantie dus vandaag ga ik weer ‘los’. Blijf langskomen dus!

    /   Beantwoorden  / 
 8. Martin

  Kijk, toch nog ook goed nieuws vandaag, dat doet me deugd :-)

  Volgen is geen probleem, met de RSS feed zie ik het meteen, en ik lees altijd ;-)

  Goeie vakantie gehad verder? Keep on posting!

  Groeten,
  Martin

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.