Ik schreef al dat ik geen culinair expert ben, dus als je een bericht ziet met bovenstaande kop, dan weet je dat het niet om mijn mening gaat. Maar, jullie vragen wel eens waar je nou lekker kunt eten in New York. Dus geef ik dit lijstje mee die de culinair recensent van Bloomberg heeft opgesteld. Hij komt tot de conclusie dat Bar Boulud het beste nieuwe restaurant van de Big Apple is. In de Ryan Suttons top10 ‘beste nieuwe/vernieuwde restaurants in NYC 2008′ blijft Boulud de Corton en Momofuku Bakery/Milk Bar voor. Volgens Sutton voegt het winnende restaurant ‘heerlijke terrines en paté’s toe aan het New Yorkse menu’. En ik moet zeggen, het is niet de goedkoopste plek, maar ook niet onbetaalbaar.
Om het lijstje compleet te maken: op de vierde plek staat Tom: Tuesday Dinner en vijfde is Convivio. Sutton gaat verder met Allegretti en Matsugen en de achtste plek laat hij delen door twee restaurants: Adour en Bar Milano. De hekkensluiters in het lijstje zijn respectievelijk Irving Mill en Commerce. Ik ben in geen een van deze restaurants geweest, dus aan mij heb je niet zoveel. Maar zoals altijd; als jullie er wel eens geweest zijn en je ervaringen wilt delen, dan graag. Ook als je zelf nog een goede culinaire tip hebt; laat een reactie achter.
Lees ook:Acht keer New York in top100 beste restaurants
Lees ook:Restaurant openen in New York erg populair
Lees ook:Tavern on the Green bankroet
Lees ook:Tavern on the Green bestverdienende restaurant
Lees ook:Nieuw jaar = New Yorks nieuws op nieuwe plek
Dunkin’ Donuts?
De koffie is daar zo slecht nog niet…
Looove Dunkin’Donuts!! Half a dozen please!
Wow, that’s what I was looking for, what a material! existing here at this webpage, thanks admin of this website.
If you would like to improve your experience only keep visiting this website and be updated with the hottest
information posted here.
my web blog Malcom Lamblin