En nu is er dan ook een lied over vlucht 1549

screenshot NY Daily News

Het klinkt een beetje onsmakelijk om een liedje te schrijven over vlucht 1549, het vliegtuig dat op de Hudson landde. Maar Emma Sophina is niet zomaar iemand die ervan wil profiteren; zij was namelijk een van de passagiers. Sophina heeft nu een nummer gemaakt waarin ze iederen bedankt dat het zo goed is afgelopen. Of het een top10-hit is, dat waag ik te betwijfelen. De Australische zangeres (26) was naar New York gekomen om inspiratie om te doen, maar kreeg iets meer stof tot schrijven dan ze vooraf had gehoopt. Meteen na het ongeluk vertelde ze de NY Daily News al dat ze over het ‘Wonder van de Hudson’ een lied zou schrijven. En dat is ‘Send another prayer’ geworden. Binnenkort op haar MySpace te horen en HIER is al een korte impressie.

Lees ook:NAY: Helikoptervluchten boven NYC moeten niet afgeschaft
Lees ook:Tientallen New Yorkers tillen bus op, redden baby
Lees ook:Alle lichamen Hudson-botsing geborgen
Lees ook:Hudson-vlucht botste binnen 90 seconden met vogels
Lees ook:Rechter walgt van New Yorkse YouTube-scheiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.