Bied mee op exclusief nieuwjaarsfeest op Times Square

Veel, heel veel mensen zijn elk jaar weer op Times Square te vinden om daar oud en nieuw te vieren. Met z'n allen staan ze dan te wachten totdat die gekleurde bal naar beneden zakt. Wat zou je er van vinden om het dit jaar helemaal anders te doen en een superdeluxe feestje te geven óp Times Square met uitzicht op die Ball Drop? Het enige wat je nodig hebt is ontzettend veel geld en een beetje slimmigheid bij het bieden op eBay. Daar kan namelijk nog tot en met 25 oktober geboden worden op een privé oud-en-nieuw feest, met 200 gasten, een dj naar keuze, je eigen menu, je eigen aankleding. Het openingsbod is 150.000 dollar.

Het feestje wordt te koop aangeboden door het Renaissance Hotel Times Square, onderdeel van de Marriott Group. Ze geeft een kwart van het hoogste bod aan een goed doel: de Amazonas Sustainable Foundation.

Als je de hoogste bieder bent, krijg je voor dat geld niet alleen de beschikking over de luxe diner-ruimte met panoramisch uitzicht op Times Square, je kunt ook nog drie nachten gratis slapen daar. En je mag kiezen: of een cocktailfeestje voor 200 mensen, of een diner voor 75 personen. Laat me weten of jij de aanbieding binnensleept; ik heb wel zin in een feestje.

Lees ook:Volg de verkiezingen op Times Square of een pyamafeest
Lees ook:Times Square bereidt zich voor op het nieuwe jaar
Lees ook:Yea or Nay: Times Square moet je gezien hebben
Lees ook:Inauguratie te zien op Times Square
Lees ook:Proef de wereld op Taste of Times Square

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.