Bestel mijn boek over New York!

foto: Marcin Wichary (flickr)

Het is een bijzonder jaar voor Nederland en New York. Immers, het is 400 jaar geleden dat Henry Hudson in Nederlandse dienst het huidige New York bezocht en beschreef. Dat was min of meer het begin van Nieuw Nederland en Nieuw Amsterdam dat uit zou groeien tot de wereldstad van nu. Maar is daar nog iets van terug te vinden in het huidige New York? Die vraag probeer ik te beantwoorden in mijn boek dat in juni van dit jaar verschijnt bij uitgeverij Conserve. Ik beschrijf mijn zoektocht naar alles wat nog Nederlands is in de vijf stadsdelen, en alle bijzondere en verrassende dingen die ik tegenkom. En je kunt het boek, dat 17,50 euro gaat kosten, nu al bestellen. Woon je in New York, stuur mij dan een mailtje met je gegevens. Woon je in Nederland, dan kun je 17,50 euro overmaken naar Uitgeverij Conserve te Schoorl (438759494 (ABN) of 682563749 (ING) of giro 5261827), onder vermelding van ‘Nederlands New York’.  Je krijgt het boek dan zonder verzendkosten toegestuurd. Het hele jaar door zijn er in New York nog activiteiten onder de naam NY400. Blijf mijn blog volgen om daar alles over te lezen.

Lees ook:Heb jij mijn boek over New York al besteld?
Lees ook:Eerste ‘Van Jan Kees tot Yankees’ voor Jan Kees
Lees ook:Laatste dag prijsvraag NewYork.blog
Lees ook:Contact
Lees ook:Terug in New York, maak kans op gesigneerde ‘Jan Kees’

2 reacties op “Bestel mijn boek over New York!

 1. Aukje

  Gaaf! Alvast gefeliciteerd!!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Bliss

  Gefeliciteerd met je release Pascal!
  Ik gooi maandag direct m’n betaling de deur uit.
  :)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.