Diamanten ring verkocht voor $7,6 miljoen

foto: Swamibu (flickr)

Zeg, ik dacht dat het financieel zo slecht ging met iedereen? Blijkbaar is er toch nog iemand bereid, en in staat, om 7,6 miljoen dollar te betalen voor een diamanten ring (foto). Dat is het bedrag dat een onbekende bieder namelijk betaald heeft bij een juwelenveiling van Christie’s in New York, gisteren. Voor dat geld krijgt hij (of zij) een diamant van 32 karaat die ooit toebehoorde aan de in maart overleden miljardaire Leonore Annenberg. Zij had het gekocht voor haar 90ste verjaardag. De ring waar de diamant (en twee kleinere soortgenoten) op zit, is ontworpen door de Manhattanse juwelier David Webb. Het AP meldt dat Christie’s vooraf had gedacht dat de ring zo’n 3 tot 5 miljoen dollar zou gaan opbrengen. Valt dat even mee.

Lees ook:History Museum vindt diamant in stofzuigerzak
Lees ook:Grote veiling Marilyn-Monroe-foto’s bij Christie’s
Lees ook:Ring valt ín Brooklyn Bridge tijdens huwelijksaanzoek
Lees ook:Schilderij uit vuilnisbak 1 miljoen waard
Lees ook:Corrupte kraaninspecteur in New York gearresteerd

Eén reactie op “Diamanten ring verkocht voor $7,6 miljoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.