Sightseeing is favoriet in Big Apple

Niet shoppen, kunst bekijken of bars bezoeken, maar langs bezienswaardigheden gaan, dát is de favoriete tijdsbesteding in New York. Aldus de mensen die de afgelopen weken aan mijn poll hebben meegedaan. Sightseeing kreeg 46,2 procent van de stemmen in deze Favorite Five. Op de tweede plek eindigde winkelen met 38,5 procent. Voor de overige opties was weinig animo. 'Uitgaan' kwam op een derde plek met slechts 7,7 procent. En, voor mij verrassend, de laatste plaats werd gedeeld door museabezoek en toneel/theater. Met zulke beroemde musea en een booming business die Broadway heet, had ik hogere scores voor deze categorieën verwacht. 

Uiteraard ben in geintrigeerd door de 5 mensen die op 'Anders' stemden, zonder aan te geven wat ze dan het liefst doen hier in de stad. Laat het me alsnog weten, ik ben erg benieuwd. Iedereen weer bedankt voor het stemmen. Morgen is er een nieuwe Favorite Five. 

Lees ook:Museum of National History is favoriet museum
Lees ook:‘Winkelen’ is favoriete thema tour in New York
Lees ook:GTA IV is favoriete New York game
Lees ook:Wat is je favoriete tijdsbesteding in New York?
Lees ook:Broadway is favoriete straat in New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.