FILMPJE: Ferrari crasht op filmset Nicolas Cage in NYC

Een ongeluk tijdens filmopnames is niet zo heel vreemd. Maar meestal is het dan zo bedoeld. Helaas voor twee passanten maandagmorgen op Times Square gebeurde er iets dat níet in het script stond. Tijdens opnames voor een nieuwe film van Nicolas Cage, raakte een Ferrari van de weg. De auto reed een voorbijganger aan en een geramde lantaarnpaal viel op een tweede personen. Beide gewonden zijn afgevoerd naar het ziekenhuis maar hebben geen levensbedreigende verwondingen. Het ongeluk gebeurde op de hoek van de 47nd street en 7th Avenue, tijdens een achtervolgingsscène van de The Sorcerer’s Apprentice. De opnames worden de komende dagen voltooid.

Lees ook:Agent raakt peuter bij schoonmaken pistool
Lees ook:FILMPJE: Taxi rijdt mensen op Times Square aan
Lees ook:Man van 230 kg wil miljoenen van brandweer na val
Lees ook:Doden bij kraanongeluk in Manhattan
Lees ook:Op straat in Manhattan beroofd van $150.000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.