Yea or Nay: Autovrij Times Square is aanwinst voor New York

foto: The B-roll (flickr)

Jullie hebben al aardig gereageerd op mijn bericht over de nieuwste inrichting van Times Square, maar ik dacht ‘kom ik gooi er ook nog even een poll tegenaan’. Graag wil ik weten wat jullie er van vinden dat je op de ‘Crossroads of the World’ tegenwoordig minder auto’s tegenkomt en grote stukken weg zijn toegewezen aan voetgangers en fietsers. Maakt dat New York aantrekkelijker? Of wordt het er alleen maar minder goed bereikbaar van? Dus, stem op de poll: ‘Autovrij Times Square is aanwinst voor New York?’  Ik weet, helemaal autovrij is het niet, maar het zou me niet verbazen als dat de volgende stap is. De poll blijft weer een week of twee staan. Stem en reageer!

Er zijn geen polls beschikbaar op dit moment

Lees ook:Autovrij Broadway van start
Lees ook:Autovrij Times Square is aanwinst voor Big Apple
Lees ook:Yea or Nay: Times Square moet je gezien hebben
Lees ook:Yea or Nay: Obama is een goede naam voor snackbars
Lees ook:Yea or Nay: 9/11-terroristen moeten in NYC berecht

0 reacties op “Yea or Nay: Autovrij Times Square is aanwinst voor New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.