Madonna ruziet over groter huis in New York

annodam (flickr)Het is Madonna menens. De popster heeft een appartement in Manhattan (Central Park West) en wil dat van de buren er ook bij hebben. Dat is een beetje een trend in New York: appartementen die naast elkaar liggen kopen en er dan één groot huis van maken. Dat is ook Madonna's plan, maar ze mag het buurhuis niet kopen. De vereniging van eigenaren ligt dwars, zegt zij. En nu sleept Madonna deze club voor de rechter.

Je hoeft niet echt medelijden te hebben met Madonna, want haar huidige appartement in Manhattan – op de zesde verdieping – is 560 vierkante meter groot en heeft een fitnessruimte en een beautysalon. Maar ja, met die van de buren erbij heb je een verdubbeling. En Madonna, die met man en kinderen in Londen woont, heeft al aangegeven meer tijd in The Big Apple te willen doorbrengen.

Maar de zangeres is lid van een zogeheten co-op en dan ben je met z'n allen eigenaar van het hele gebouw. Dus als de anderen niet meewerken als jij een groter deel van het gebouw wil, dan wordt het lastig. Madonna eist niet alleen het appartement, maar ook een onkostenvergoeding.

Lees ook:‘Lawaaiige Madonna’ niet populair bij New Yorkse buur
Lees ook:Appartement in Manhattan voor 150 miljoen
Lees ook:DiCaprio gaat groen wonen in New York
Lees ook:Nederlandse schaatsbaan in de Big Apple
Lees ook:VN New York krijgt reusachtige buren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.