Voor één dollar van New York naar D.C.

Pascal TheunissenMocht je naar de VS gaan en tijdens je reis New York én Washington DC willen bezoeken, dan is de BoltBus misschien een idee. Met deze Greyhound-bus kun je binnenkort voor slechts 1 dollar – en 50 cent reserveringskosten- van de Big Apple naar DC reizen. Of andersom. De enige voorwaarde is dat je tijdig boekt, want hoe voller de bus, hoe duurder de kaartjes.

De BoltBus gaat vanaf 27 maart pendelen tussen de twee steden met acht ritten per dag. In New York zijn er twee haltes, in DC is er één. De tocht duurt zo'n vier uur.

De nieuwe busdienst is Greyhounds antwoord op de bekende Chinatown-bussen (20 dollar per enkeltje) en de voertuigen van DC2NY (25 dollar per rit) die dezelfde route rijden.

Aan boord van de BoltBus zijn toilet, airconditioning, stopcontacten en gratis WiFi. Omdat de prijs afhangt van hoeveel kaartjes er zijn verkocht, is het handig om je reis vooruit te plannen. Het makkelijkste is om ze online te reserveren. Kinderen jonger dan twee mogen gratis mee. En de Boltbussen zijn ook geschikt voor rolstoelgebruikers.  

Lees ook:New York test metro zonder bestuurder
Lees ook:Terug in New York, maak kans op gesigneerde ‘Jan Kees’
Lees ook:Antwoord op ‘Jan Kees’ prijsvraag is…
Lees ook:Geduldige New Yorkers hopen op glimp van Bon Jovi
Lees ook:Nieuwe veerboot naar Governors Island

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.