New York mikt op waterval-toeristen

NYCWaterfalls.orgDe New Yorkse toeristenindustrie ziet halsreikend uit naar het grote kunstproject van Olafur Eliasson. De enorme watervallen die hij nu aan het bouwen is in de Big Apple moeten drommen toeristen én hun geld naar de stad lokken. 50 miljoen is er te verdelen, zo luiden de schattingen. Dus zijn er nu de 'waterval-pakketten' te krijgen voor de bezoeker. Dat betekent één bedrag voor hotelverblijf en een rondvaart langs de watervallen. Is het te duur voor je, dan kun je ook een fietstocht langs de kunstwerken doen. Of je volgt het online via de sites NewYorkCityWaterfalls of NYCWaterfalls.

Lees ook: New York krijgt enorme watervallen 

NewYorkology heeft de eerste aanbiedingen op een rijtje gezet. Wat dacht je van deze? In het Ritz Carlton in Battery Park, met uitzicht over een van de watervallen en een uur lange rondvaart met Circle Line die een eigen watervaltour heeft. Oh en het Ritz heeft ontbijt natuurlijk. Dit pakket kost je allemaal slechts 630 dollar per dag, geldig van 4 juli tot 14 oktober

Of dit: het pakket van Plaza Athenee met een watervalrondvaart op de New Yorkse watertaxi. En optioneel is dan een 'op de watervallen geïnspireerde' lunch of diner in het Arabelle Restaurant. Dat gaat je in juli en augustus 570 dollar kosten; in oktober en september 750 dollar.

Niet goedkoop allemaal, maar er is een betaalbaarder alternatief; een fiets huren bij Bike&Roll met een route – over land – langs de werken van Eliasson.  

 

Lees ook:New York krijgt enorme watervallen
Lees ook:Meer gekkigheid: New Yorkse rondvaart voor $50.000
Lees ook:Watervallen leveren 69 miljoen op voor NYC
Lees ook:Ze zijn aan: de New Yorkse watervallen
Lees ook:Het zit er op voor New Yorkse watervallen

Eén reactie op “New York mikt op waterval-toeristen

  1. new york

    ik vindt het een mooije

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.