Vlog: ‘s avonds met de dubbeldekker door New York

Ik weet, het is een schande dat ik in de jaren dat ik in New York woon, nog nooit met de beroemde dubbeldekkerbus ben geweest. Tot nu dan, want een paar dagen geleden ben ik dan eindelijk ingestapt. Ik koos voor de avondrit die ongeveer anderhalf uur duurt en door Manhattan en Brooklyn gaat. Het nadeel is dat je niet uit mag stappen (andere ritten van CitySights zijn hop-on/hop-off), maar de lichtshow in de stad maakt veel goed. En dat terwijl de echte kerstsfeer nog moet losbarsten in de Big Apple. Ik kan de tocht aanraden, al is het erg koud in New York nu en dan is bovenin een dubbeldekkerbus, in het deel zonder overkapping, niet de beste plek om te zitten. Maar het was wel de beste plek voor mij om een filmpje te maken van de rit. En die kun je hieronder bekijken. Kun je mooi bepalen of je zo’n busrit leuk genoeg vindt, voordat je een kaartje van 40 dollar koopt:

Lees ook:Dubbeldekkerbus is terug in New York
Lees ook:De Rockettes dansen, het kerstseizoen begint
Lees ook:Four Seasons is New Yorks beste hotel
Lees ook:Restaurant gezocht voor Freedom Tower
Lees ook:Acht keer New York in top100 beste restaurants

3 reacties op “Vlog: ‘s avonds met de dubbeldekker door New York

 1. Sander

  Ik vind het die 40 dollar toch waard. Ik ben al die keren dat ik in NYC was ook niet met de bus geweest maar ga het toch een keer doen nu! Je maakt me trouwens wel jaloers zo. Al die toffe beelden van bij jou om de hoek zeg maar…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Charlotte

  :( ik kan de beelden niet zien! doe ik iets fout? ik ga morgen weer werken, dan probeer ik het eindresultaat daar alsnog te bekijken! Groetjes Charlie

    /   Beantwoorden  / 
 3. Pascal Theunissen

  sorry, de video’s zijn nog niet met alle browsers te zien (dat heeft te maken met de overstap naar de nieuwe lay out). Daar wordt aan gewerkt en waarschijnlijk is het snel verholpen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.