Strippers niet welkom op Halloween-feestje

steven.wilde (flicr)Het klonk allemaal erg onschuldig: een paar strippers zouden meehelpen met een geldinzameling voor een goed doel in Brooklyn. Netjes gekleed, beloofden de dames, zouden ze snoep uitdelen. Niets ervan, vindt nu de school en de actie is afgeblazen. Wat zullen de kinderen balen.

Het gaat allemaal om de tweede editie van het Halloween Carnival dat wordt gehouden door en voor het Puppetry Arts Theater in de wijk Park Slope. Danseressen van de bekende nachtclub Scores (misschien NSFW) boden aan om mee te helpen. Door snoepjes en pizzapunten uit te delen en de kinderen te helpen bij het knutselen. Konden ze mooi laten zien dat hun werk prima te combineren is met liefdadigheid.

De Daily News schreef over de komst van zes strippers naar het feestje. De organisatie zijn nog dat het er maar drie zouden zijn, maar het kwaad was al geschied. De school waar het Carnival wordt gehouden, las het verhaal in de krant en zei 'nee!'. Niet op een evenement waar veel kinderen
zijn. Terwijl de Scores-dames hadden beloofd niet aanstootgevend te zijn en mooi verkleed als heksen en magiërs te komen. Het mag niet
baten, ze zijn niet welkom. En ook de rest van het Scores-personeel dat wilde helpen, gaat niet naar het Carnival. Wie goed wil doen, ontmoet soms bekrompenheid.

 

Lees ook:Varkensgriep breidt zich uit in New York
Lees ook:Kerstmannen lopen stage in Manhattan
Lees ook:Mobieltjes voor goede leerlingen, maar niet op school
Lees ook:Ben je boos? Pluk een taxi
Lees ook:Peuter (3) uit Queens neemt wiet mee naar kinderdagverblijf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.