Grand Central Terminal klaar voor kerstmarkt

Ik had niet anders verwacht: Grand Central Terminal is op tijd klaar voor haar jaarlijkse kerstmarkt. En ik heb het dan met name over de hal waar alle kraampjes staan, de Vanderbilt Hall. Deze heeft de afgelopen 8 maanden een renovatie van een slordige $4,7 miljoen ondergaan. Kom maar op dus, met de 10de editie van de Grand Central Holiday Fair, die zaterdag begint en zo'n zes weken duurt. 

Hier een impressie van 2007:

 

De laatste opknapbeurt van de Vanderbilt Hall dateerde van vijftien jaar geleden. Dus was 'ie wel weer toe aan wat extra aandacht. AMNewYork meldt dat er onder meer 100 roze marmeren tegels zijn vervangen en scheuren met een totale lengte van ruim 300 meter zijn gedicht. Ook hebben de bouwvakkers meteen de 600 lampjes in de vijf kroonluchters vervangen voor energiezuiniger exemplaren.

De hal is dus helemaal klaar voor de kerstmarkt. Wat kun je daar precies verwachten? Er staan 74 kraampjes waar je prima kerstcadeaus kunnen krijgen, zoals sieraden, toiletartikelen en kleding. Vergeet die slechte economie en koop je blut.  

Lees ook:Koop je helemaal blut in New York
Lees ook:Alle New Yorkers met een gedicht op zak
Lees ook:Grand Central Terminal als kaleidoscoop
Lees ook:Massaal stilstaan op Grand Central (FILMPJE)
Lees ook:Grote pinda-actie in Grand Central Terminal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.