Koop je helemaal blut in New York

De feestdagen zijn voor New York wel zo'n beetje begonnen. Ook al is het donderdag pas Thanksgiving en is Kerst nog veel verder weg. Het moment van het grote kado-kopen is namelijk aangebroken met de komst van de grote Holiday Fairs in de stad. Zeg maar de kerstmarkten.  jodi*mckee (flickr)mycatmitzie (flickr) Zo is vandaag de Grand Central Holiday Gift Fair van start gegaan, in de statige
Vanderbilt Hall in het prachtige Grand Central Terminal. Tot 29 december kun je je hier helemaal blut kopen. Het wordt gezien als een van de mooiste kerstmarkten van heel New York. En vanaf eind november is er een lichtshow in de hal om het feestgevoel nog wat te vergroten. Shop je liever in de buitenlucht? Ook keuze genoeg in New York.

Een mooie plek om te winkelen voor het perfecte kerstkado is Bryant Park, waar je ook alweer een tijdje kunt schaatsen. Hier staan zoveel stalletjes, dat het meer lijkt op een klein dorp. De Holiday Fair in Bryant Park staat er tot en met 30 december.

Nog steeds niet genoeg? Ga dan eens naar de Holiday Market op Union Square Park waar van 23 november tot en met 24 december de dollars rollen. En tenslotte kun je van 1 tot en met 24 december shoppen op de kerstmarkt op Columbus Circle. Met zoveel aanbod, móet er voor iedereen wel een goed kado bijzitten.  

Lees ook:Schaatsers Bryant Park wijken voor mode
Lees ook:Grand Central Terminal klaar voor kerstmarkt
Lees ook:Wat zou jij tegen de nieuwe president zeggen?
Lees ook:Door New York in nostalgische metro
Lees ook:Grand Central Terminal als kaleidoscoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.