Manhattan is favoriete stadsdeel van New York

*Muhammad* (flickr)Geen verrassing. Manhattan is door jullie uitgeroepen tot 'favoriete New Yorkse stadsdeel'. Het is ook niet helemaal eerlijk, want Manhattan lijkt soms een wereld op zich. En wie New York zegt, denkt waarschijnlijk als eerste aan Times Square, Central Park en Empire State Building. Allemaal in Manhattan, dat maar liefst 67,7 porcent van de stemmen kreeg.

Dus eigenlijk was mijn Favorite Five poll van de afgelopen weken meer bedoeld om te zien wat jullie van de andere stadsdelen vinden. Als Brooklynite ben ik dan ook blij dat jullie 'mijn' stadsdeel op de tweede plek hebben gezet (met 14,5 procent). Derde werd Queens met 9,7 procent en als vierde eindigde The Bronx met 4,8 procent van de stemmen. Helaas voor Staten Island is er weinig liefde voor dit stadsdeel dat met 3,2 procent op de laatste plek eindigde. Waarschijnlijk gaan jullie ook met de gratis ferry langs het Vrijheidsbeeld om, aangekomen op Staten Island, meteen rechtsomkeert te maken.

Iedereen weer bedankt voor het stemmen. Morgen is er een nieuwe Favorite Five die uiteraard in het teken staat van de 1-jarige verjaardag van NewYork.blog.nl

Lees ook: Kies je favoriete stadsdeel van New York

Lees ook:Central Park Zoo is favoriete dierentuin in New York
Lees ook:Prometheus is favoriete kunstwerk in New York
Lees ook:Museum of National History is favoriet museum
Lees ook:‘Winkelen’ is favoriete thema tour in New York
Lees ook:Lopen is populairst in New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.