CNN-presentator betrapt in Central Park

WikipediaGek genoeg kan ik er op de site van CNN niets over vinden. Maar hun bekende presentator Richard Quest is toch echt in de nacht van donderdag op vrijdag in Central Park aangehouden. Daar mag je na 01.00 uur namelijk niet meer komen en Quest was er om 03.40 uur met een andere man toen agenten hem zagen. Hij bekende tegenover de NYPD meteen dat hij 'meth' op zak had. En of hij daarmee niet genoeg problemen zou krijgen met zijn werkgever CNN, onthulde de NY Post de kinky details van de aanhouding. Quest werd aangetroffen met een touw om zijn nek dat vast zat aan zijn genitaliën (onder zijn kleren) en een seksspeeltje verstopt in zijn laars. Zou dát er iets mee te maken hebben dat CNN er niets over meldt?

Quest moest 12 uur op het politiebureau doorbrengen. Hij heeft beloofd om 6 maanden lang gebruik te maken van drugs-hulpverlening. Als hij zich netjes gedraagt, komen alle aanklachten tegen hem te vervallen en wordt deze zaak gesloten. De advocaat van Quest zegt dat de CNN-presentator op weg was naar zijn hotel met vrienden en niet wist dat er een nachtklok geldt in Central Park.

Als je nog niet weet om wie het gaat, hier is Richard Quest in een oude aflevering van het CNN-programma Business Traveller:

Lees ook:P!nk doet mee in strijd tegen rijtuigen Central Park
Lees ook:Weinig liefde voor Central Park koetsiers
Lees ook:Paardrijden is terug in Central Park
Lees ook:Manhattan kent geen huizencrisis
Lees ook:Ode aan Smoothie…en Barbaro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.