Man zakt door wc op Coney Island

Pascal TheunissenNou staat Coney Island bekend om wat achterstallig onderhoud en blijkbaar geldt dat ook voor de aanwezige toiletten. Een bezoeker aan Ruby's Bar & Grill (op de boardwalk) is namelijk het afgelopen weekeinde door de wc gezakt! De vloer begaf het net toen de man stond te plassen en het slachtoffer belandde 10 feet (zo'n 3 meter) lager in de kelder. Tot overmaat van ramp begaf de afvoer het ook, waardoor de bezoeker 'onder de poep' uit zijn benarde positie moest worden bevrijd. Hij kon gelukkig op eigen kracht uit de kelder kruipen.

Lees ook: NYC heeft eigen plan voor Coney Island 

Een verslaggever van The Observer was tijdens het bizarre incident aanwezig in Rudy's. Hij moest net als alle andere gasten plots de bar verlaten omdat er een 'veiligheidsrisico' was. Het bleek te gaan om een deels ingestorte vloer in het toilet. De ongelukkige bezoeker was door een gat van 2 bij 2 meter gevallen. En volgens The Observer kwam de man in de kelder van Ruby's terecht waar 'de ratten groter zijn dan honden'. Het ambulancepersoneel beschreef hoe ze hem aantroffen en een ladder aanreikten om omhoog te klimmen.

Het is een toiletbezoek dat de man nooit meer vergeet, maar voor de horeca-ondernemers op Coney Island is het een verhaal dat benadrukt hoe vervallen het op sommige plekken is. En ze zijn bang dat de eigenaar van de gebouwen zoiets aangrijpt om de boel te slopen voor nieuwbouw. Laten we hopen van niet. Al mag dat toilet wel worden gemaakt.

Lees ook:Rolschaatsen is terug op Coney Island
Lees ook:Bultrug op bezoek in New Yorkse haven
Lees ook:Coney Island als concertpodium?
Lees ook:En dan vind je een python in je wc
Lees ook:NYC heeft eigen plan voor Coney Island

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.