Peter, een luisterend oor in Bryant Park

Ed Yourdon (flickr)Voor iedereen die veel te vertellen heeft, maar niemand die wil luisteren, biedt Bryant Park op zondagen de oplossing. Daar zit namelijk wekelijks ene Peter Snyder (30) die in het New Yorkse park een tafeltje en een luisterend oor in de aanbieding heeft. De man uit Queens heeft het op zich genomen om daar elke zondag te zitten voor iedereen die maar wil praten. Zomaar. En ja hoor, New Yorkers schuiven bij hem aan, zo meldt de NY Post. Peter is te herkennen aan een zwart petje met het opschrift 'Listening Post' (foto).

Nou heb ik hem er nooit zien zitten, maar volgens de NY Post begon het allemaal al in april van dit jaar. Snyder zette toen een advertentie op het populaire Craigslist: 'Ik ben beschikbaar om te luisteren naar alles waar je maar over wilt praten. Voer een ontspannen en vertrouwelijk gesprek met me. Praat zo veel of zo weinig als je wilt'.

En blijkbaar gebeurt dat. Snyder heeft zelfs al een vaste 'klant', een dame die wekelijks naar Bryant Park komt. Van echte klanten is geen sprake, want als je ook je verhaal bij Snyder kwijt wil, dan is het gesprek helemaal gratis.

Lees ook:Wat zou jij tegen de nieuwe president zeggen?
Lees ook:Fashion Week verlaat Bryant Park
Lees ook:Schaatsers Bryant Park wijken voor mode
Lees ook:In New York: elke halte Shakespeare
Lees ook:Koop je helemaal blut in New York

Eén reactie op “Peter, een luisterend oor in Bryant Park

  1. Martin

    Als je hem ziet, vertel dan eens wat aan hem, en vraag dan eens wat voor verhalen hij hoort!

    Mooie verhalen, lijkt me…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.