VIDEO: Weer heftig optreden NYPD’er

Er zal wel iets in de lucht zitten. Nu is er een tweede filmpje opgedoken waarop te zien is hoe een NYPD'er bepaald niet zachtzinnig te werk gaat. Dit is van een heel andere orde dan de New Yorkse agent die een fietser doelbewust omkukelt, maar deze beelden maken de tongen hier ook los. Twee agenten proberen een man in Brooklyn te arresteren, maar die wil niet meewerken. Een van de NYPD'ers slaat de man vervolgens 10 keer hard met z'n wapenstok. Het is door een passant gefilmd: 

wnbc.com  

De arrestatie en de stokslagen hadden plaats op 4 juli. De man die op de grond ligt werd ervan verdacht dat hij met alcohol naar een nabijgelegen park ging. En dat was verboden. Omdat hij vervolgens met een paraplu dreigde, werd hij gearresteerd en bij zijn verzet geslagen. Aldus de NYPD. De gearresteerde man ontkent die lezing en zegt geen alcohol bij zich te hebben gehad, en de agenten niet te hebben bedreigd.

De agent met de wapenstok heeft tijdelijk zijn penning en wapen moeten inleveren en doet vervangend bureauwerk. De NYPD onderzoekt de zaak  

Lees ook:NYPD steeds crimineler
Lees ook:NYPD grijpt naar de taser
Lees ook:NYPD verdedigt doodschieten met borstel ‘bewapende’ tiener
Lees ook:Man beticht NYPD van sodomie met walkie talkie
Lees ook:NYPD’er ontslagen na bodycheck fietser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.