Steenrijk hondje krijgt doodsbedreigingen

Het steenrijke hondje Trouble - screenshot van wcbstv.comTrouble, misschien wel het rijkste hondje ter wereld, is haar leven niet zeker. De witte Maltezer uit New York krijgt doodsbedreigingen en moet schuilnamen gebruiken als zij op reis is om te voorkomen dat kidnappers weten waar ze is. Een team van bewakers houdt Trouble 24 uur per dag in de gaten.

Wat is er zo bijzonder aan Trouble? Het hondje heeft twaalf miljoen dollar geërfd toen haar bazin overleed.

Lees ook: Erfenis, begrafenis en…huisdiercontract 

Trouble's bazin was de puissant rijke New Yorkse Leona Helmsley, die een paar maanden geleden overleed. Haar rijkdom, vergaard in de vastgoedhandel en het hotelwezen, ging voor een groot deel naar een liefdadigheidsfonds, maar ook zette ze een fonds op voor Trouble, ter grootte van 12 miljoen dollar. Tegenover Wcbstv.com vertelt de fondsbeheerder dat er nu geregeld bedreigingen zijn jegens Trouble. En de politie neemt die meldingen zeer serieus. De lui die op het hondje en dus het geld letten, hebben daarom een budget van 300.000 dollar voor de Malthezer, waarvan tweederde voor bescherming is bedoeld. Trouble heeft zelfs een winterverblijf waar zij op dit moment is om het koude New York te ontvluchten. 

In januari, zo meldt Wcbstv, komt Trouble (per privé-vliegtuig en mét bewaking) terug naar de Big Apple voor een persconferentie over het fonds dat op haar naam staat. 

Bekijk HIER het filmpje van Wcbstv over Trouble.

Lees ook:Erfenis, begrafenis en…huisdiercontract
Lees ook:Veegwagen slokt hondje in The Bronx op
Lees ook:Pup gered van Coney Island na amputatie pootje
Lees ook:Minder brood voor New Yorkse gevangenen
Lees ook:Tweedehands chihuahuas zeer welkom in New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.