Man vermoordt zwangere dochter (14)

pingnews.com (flickr)Helaas komen moorden voor in een grote stad, maar deze is wel erg aangrijpend. Een man uit The Bronx zit vast na de moord op zijn 14-jarige dochter. Hij zou haar een week geleden hebben gewurgd, omdat ze volgens hem maar niet ophield met sms'en of chatten met haar vriend. De man stopte haar na de moord in een boiler. Het wordt erger: uit onderzoek van het deels verbrande lichaam is nu gebleken dat het meisje zwanger was. En de Daily News meldt nu dat misschien haar pa de vader van het ongeboren kind is.

 

De man uit The Bronx kampt met psychische problemen en had in het verleden al een keer geprobeerd zijn auto in brand te steken. Terwijl zijn dochters er nog in zaten! Toch mocht hij zijn kinderen nog zien en de 14-jarige dochter was bij hem op bezoek in New York. Na haar te hebben vermoord, gaf de New Yorker zichzelf aan, al zei hij tegen de politie dat het lijk in een bos lag. Agenten vonden het lichaam echter in de boiler van het gebouw waar de man als conciërge werkt.

Nu duidelijk is geworden dat het slachtoffer zwanger was (12 weken), is de politie bezig dna van betrokkenen te verzamelen.

Lees ook:Dode in auto krijgt wekenlang bekeuringen
Lees ook:Zwerver uit Harlem aan brandwonden overleden
Lees ook:New Yorker overlijdt 49 jaar na te zijn vermoord
Lees ook:Dief berooft slachtoffers dodelijk autoongeluk
Lees ook:Man 31 kilometer meegesleurd door onwetende bestuurder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.