Werd vervloekt huis Benazir Bhutto fataal?

art es anna (flickr)New York heeft er een urban legend bij. Blijkbaar is er in de Big Apple een behekst appartement dat potentiële eigenaren ongeluk brengt. En de bekendste eigenaar is Benazir Bhutto die overleed een jaar na aankoop van het appartement. Ik verzin het niet, ene Seema Boesky schrijft erover in The Westchester Wag. Zij is een voormalige eigenaar van het appartement en ze vertelt hoe een geïnteresseerde koper sterft voor de aankoop, een andere 47 trappen naar beneden valt en weer iemand de koop weigert als hij van de verhalen hoort. Het gaat om een penthouse in de Belaire Apartments, 524 East 72nd street, waar in 2006 Yankee-pitcher Cory Lidle overleed toen hij er met zijn vliegtuigje tegenaan knalde.

Seema Boesky is een columniste die veel schrijft over haar leven in de New Yorkse wereld der rijken. Ze heeft een column in Westchester Mag die simpelweg Seema Says heet. In de column 'The Cursed Apartment' schrijft ze ditmaal over het behekste penthouse. Ze vertelt dat ze eindelijk een dame vindt die het huis wil kopen. Eentje die vertelt dat de feng shui niet klopt. Zou dat de ellende verklaren? De koop gaat door, maar een jaar later blijkt de nieuwe eigenares – inderdaad, Benazir Bhutto – te zijn overleden.

De belangrijkste vraag is volgens mij, hoe kan het dat deze dame zo
vrolijk een verhaaltje schrijft als dat appartement vervloekt is? Of het huis inmiddels een nieuwe eigenaar heeft, en wie dat dan is, vertelt de column niet.

Lees ook:Huis Andy Warhol te koop
Lees ook:Appartement in Manhattan voor 150 miljoen
Lees ook:Madonna ruziet over groter huis in New York
Lees ook:Huren in New York voor $200.000 per maand
Lees ook:Harry Potter koopt penthouse in Manhattan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.